Ruitenberg Bouw stond in de Streker eind mei 2016 met het volgende artikel:

Ruitenberg Bouw bouwt aan de toekomst

Het aannemen zit de familie Ruitenberg in de genen.  Vader Sjaak Ruitenberg startte zijn eigen aannemersbedrijf in 1979, zoon Theo zette deze traditie door met Ruitenberg Bouw. “Wij kunnen als bouwbedrijf in principe alles en gaan geen uitdaging uit de weg”, zegt Theo. “We hebben een zeer ruime ervaring met nieuwbouw, renovatie, verbouwen en bijvoorbeeld dakopbouw. In de loop der jaren hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd en een goed netwerk is heel belangrijk. Hierdoor zijn we in staat altijd de juist prijs/kwaliteit te leveren. Door te luisteren en mee te denken met de klant kunnen wij altijd een duidelijk advies geven. Wij houden er bij het verbouwen rekening mee dat er, in vergelijk tot nieuwbouw, extra bijkomende factoren zijn. Zo is de woning tijdens de verbouwing bijna altijd in gebruik”, gaat hij verder.

Van alle markten thuis

“Het plaatsen van een keuken, een nieuwe badkamer, een serre, een dakkapel, zonnepanelen, een aanbouw aan een keuken of woonkamer, het is slechts een greep uit onze mogelijkheden”, somt Theo op. “Wij helpen uiteraard ook bij het maken van de bouwtekening, het verzorgen van de bouwaanvraag en het overleg met de gemeentelijke instanties. Kortom het ontzorgen van de klant vinden wij heel belangrijk en kwaliteit voorop. We hebben vorige maand aan de Industrieweg in Grootebroek nog een mooi project afgerond en een pand gebouwd voor Jysk Woonwinkel”, vertelt Theo.

Monument

“Een jaar geleden kregen we een opdracht om een monumentale houtloods in Amsterdam in ere te herstellen, het karkas stond helemaal scheef en de algemene gedachte was dat aan dit monument weinig eer meer te behalen viel. Een mooiere uitdaging is er dan niet. Het monument staat weer als een huis met de complimenten van de toezichthouder van de Gemeente Amsterdam. En daar doen we het dan voor”, lacht Theo. “We werken in heel Noord Holland en ook veel in Almere, waarbij ons project op de Molenweg in Enkhuizen mij nog altijd het meest in het oog spreekt. Daarnaast bouwen we ook altijd zo duurzaam mogelijk. Duurzame woningen en gebouwen zijn vaak gezonder voor bewoners en gebruikers. Ook zijn ze energiezuiniger en beter voor het milieu dan traditionele woningen, zo houden we het milieu aspect ook altijd in de gaten”, geeft Theo aan.

Certificaat

 “We zijn erg trots op ons Certificaat Nieuwbouw en Verbouw van de Stichting GarantieWoning. Dit levert de koper van een woning een aantal belangrijke zekerheden, bijvoorbeeld bij het aanvragen van de  Nationale Hypotheek Garantie. Het Certificaat Verbouwingen biedt de particuliere opdrachtgever ook een aantal belangrijke zekerheden zoals de afbouw- en herstelwaarborg. Deze certificaten zien wij als het ultieme bewijs dat je bij ons in goede handen bent voor iedere bouwopdracht”, somt Theo op.  Aarzel dus niet met verbouw- of nieuwbouwplannen maar neem contact op met de aannemer met de juiste papieren: Ruitenberg Bouw! Kijk voor meer info op www.ruitenbergbouw.nl

CONTACT:

Ruitenberg Bouw
Theo Ruitenberg
Pastoor Gielenstraat 25
1614 LL Lutjebroek
Telefoon: 06-54263344
Email: theo@ruitenbergbouw.nl

LAATSTE NIEUWS

Copyright © 2020 Slim Management. All rights reserved.