Nieuwbouw

Ruitenberg Bouw heeft jarenlange ervaring. Vakmensen die traditioneel vakwerk weten te combineren met moderne technieken en prefab bouwen. Kwalitatief hoogwaardig maar ook efficiënt en effectief voor uw situatie. 

Misschien heeft u al een schets gemaakt of foto’s verzameld. Heeft u al een kavel, een bouwvergunning, een architect? Dan wordt het tijd om contact met ons op te nemen.

Flexibele bouwpartner

We begeleiden u graag, ook met de bouwaanvraag. Aan tafel schuiven met Ruitenberg Bouw is kiezen voor een flexibele bouwpartner. We voeren uw bouwplannen uit van A-Z. Maar wilt u zelf bepaalde onderdelen realiseren, dan houden we daar rekening mee. We maken duidelijke afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Alles volgens afspraak

Bouwprojecten zijn grote projecten en het is belangrijk om voldoende overzicht te houden. Bij Ruitenberg Bouw zijn we ons hier terdege van bewust en hebben we een scherp oog voor de kaders van het project. Zo blijven we binnen het budget en werken we volgens het schema dat we samen met u hebben besproken. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent en kan er niets mis gaan.

Bent u op zoek naar een bouwer die zich volledig inzet voor uw bouwproject en een zeer actieve houding aanneemt door veel input te leveren en advies te geven? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

CONTACT:

Ruitenberg Bouw
Theo Ruitenberg
Pastoor Gielenstraat 25
1614 LL Lutjebroek
Telefoon: 06-54263344
Email: theo@ruitenbergbouw.nl

LAATSTE NIEUWS

Copyright © 2020 Slim Management. All rights reserved.