Verbouw en renovatie

Verbouwen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor verbouwing aan een woning of een pand. Heeft u plannen om bijvoorbeeld een serre te laten plaatsen? Of wilt u de indeling van uw woning geheel veranderen? Dan heeft u een vakman nodig die uw verbouwing deskundig uit kan voeren. Voor een professionele en deskundige aannemer zit u goed bij ons aannemersbedrijf. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Door uw situatie te bekijken, kunnen wij u precies vertellen wat er mogelijk is en wat verstandig is om te doen. Misschien heeft u zelf al hele goede ideeën, maar wellicht wilt u er een professional naar laten kijken die u wat voorstellen kan doen. Laat u adviseren en neem vandaag nog contact met ons op!

Vrijblijvende offerte voor uw verbouwing

Bent u benieuwd wat de verbouwing gaat kosten? Wij stellen gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. Wij bekijken uw situatie en bespreken uw wensen en budget. Aan de hand daarvan geven we graag advies over de te verrichten werkzaamheden. Door onze ervaring en expertise weten we precies waar u aan moet denken bij bijvoorbeeld een badkamerverbouwing. We stellen voor u een prijsopgave op, waarop de kosten voor de verbouwing staan vermeld. 

Renovatie van uw keuken, badkamer hele woning of boerderij?

Ruitenberg Bouw is specialist op het gebied van renovatie, woningverbetering en restauratie van panden. Dit varieert van het renoveren van een keuken tot restauratie van een oud fabriekspand waarvoor nieuwe bestemming is ontwikkeld. Ook hierbij geldt dat we eerst goed luisteren naar uw wensen.

Duurzaam onderhoud

In hoeverre wilt u dat we authentieke elementen herstellen of terugbrengen in oorspronkelijke staat? Wat is uw persoonlijke smaak en stijl? Wat is het budget dat u in wilt zetten voor deze opdracht. Bij renovatie denken we graag mee over isolatie en energiebesparing. Kansen die u, door slimme combinaties, in één keer kunt benutten. 

CONTACT:

Ruitenberg Bouw
Theo Ruitenberg
Pastoor Gielenstraat 25
1614 LL Lutjebroek
Telefoon: 06-54263344
Email: theo@ruitenbergbouw.nl

LAATSTE NIEUWS

Copyright © 2020 Slim Management. All rights reserved.